Balluszter sablonokkal könnyebb tervezni

Balluszter sablonokkal könnyebb tervezni

Szeretne pazarlásmentesen úgy korlátot? Ajánljuk figyelmébe a balluszter sablonokat, amelyekkel sokkal könnyebb lesz terveznie az alapanyagoknál.

Manapság már egy kisebb felújításkor, átalakításkor is nagyon fontos sokaknak, hogy pontosan olyan mennyiség álljon rendelkezésre az alapanyagokból, mint amennyi felhasználásra fog kerülni. Erre elsősorban a növekvő árak miatt van szükség, hiszen az építőipar területén is igen látványos drágulást lehet tapasztalni.

Gyakran kis mennyiségeken múlnak a végösszegek, ráadásul a megmaradt anyagokkal egyesek nem tudnak mit kezdeni. Az, hogy esetleg eladják, nem nagyon jöhet szóba. Egyrészt nincs idejük ezzel foglalkozni, másrészt hosszú idő is eltelhet, mire találnak érdeklődőt a megmaradt anyagra, a pénzre pedig sok esetben rövid időn belül vagy azonnal szükség lenne.

Ismerkedjen meg a balluszter sablonokkal!

Ha éppen korlátlábra lenne szüksége, fix mennyiségben, a legjobb, ha ehhez a balluszter sablonokat fogja választani. Az általunk kínált termékek nagy előnye, hogy nincsenek plusz kiadások, hiszen annyit gyárt le a sablonok felhasználásával a korlátlábakból, amennyit pontosan fel fog használni a munkálatok során.

Jelentős összegeket spórolhat meg azzal, hogy nem marad felesleg a munkálatok befejezése után. A sablont csak egyszer kell megvenni, utána pedig az korlátlanul rendelkezésre tud állni. Ha mégis később kellenének plusz korlátlábak, már ki tudja önteni a sablonoknak köszönhetően.

Igényes megoldások, költséghatékonyan

Sokan azt gondolják, hogy az igényes megoldásokhoz mindenképp nagy kiadásokkal kell számolni. A balluszter sablonok erre rácáfolnak. Olcsóbbak, mint a kész alapanyagok, mégis elegáns, luxus hatást lehet velük elérni. Aki kedveli a klasszikus irányzatokat, biztosan elégedett lesz a sablon kínálatunkkal.

Tapasztalja meg a balluszter sablonok előnyeit, és szerezze be a korlátlábak elkészítéséhez az Önnek tetsző terméket! Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.


Nyomtatás   E-mail

Vállalkozásunk épületszobrászathoz, kerítésépítéshez és térburkoláshoz szükséges beton és gipsz díszítő elemek sablonjainak kivitelezésével és forgalmazásával foglalkozik.

 

Szabó István Egyéni vállalkozó

Adószám: 66740580-2-27
Nyilvántartási szám: 38404896
Számlaszám: HU1202 3101-0164 2790-0010 0004
SWIFT: UBRTHUHB

 

Elérhetőségek

2481 Velence, Tópart utca 2.

+36-20-3992-407

+36-20-9470-607

szabosablon@gmail.com

H - P: 7:00 - 15:00

Helyszíni vásárlás csak előzetes telefonos egyeztetés alapján.