Blog

A lábazat burkolásának előnyei

A lábazat burkolásának előnyei

A falburkolás szó hallatán a beltéri falak díszítésére gondolhatnak sokan, de az épület falainak külső részére is kerülhet burkolat.

Amikor külső burkolatról beszélünk, akkor elsősorban az épület lábazati részének burkolatára gondolunk. A lábazat kaphat plusz védelmet azzal, hogy bevonják a felületét még egy réteggel. Milyen funkciót tölt még be a védelmen kívül egy falburkolat?

Kerítéssablon akciónk kedvez az olcsó kerítés építésnek

Kerítéssablon akciónk kedvez az olcsó kerítés építésnek

A nyári kerítéssablon akciónkat nem érdemes kihagyni, mert sokat tud spórolni az alacsonyabb árakon! Legyen új kerítése az eredeti árak töredékéért!

Aki ma építkezni, felújítani szeretne, annak bizony mélyen a zsebébe kell nyúlnia. Az alapanyagok és építőanyagok árai, a szolgáltatások díjai és a szakemberek megfizetésére fordított összegek is egyre csak feljebb kúsznak. Ilyen helyzetben sokan alaposan meggondolják, hogy mire és mennyit költenek.

Balluszter sablonok: költséghatékony megoldás korlát készítéshez

Balluszter sablonok: költséghatékony megoldás korlát készítéshez

A balluszter sablonok felhasználásával bárkinek lehet antik korlátja költséghatékonyan. Válassza ki az Önnek tetsző formát, és rendelje meg!

A balluszter népszerű elemnek számít a korlátok készítésével kapcsolatban. Általa igazán elegáns, antik hatást lehet elérni a környezetben, ami sokak kedvenc irányzata közé tartozik.

Egyszerűsítse le a kivitelezést kerítés sablon webáruházunkkal!

Egyszerűsítse le a kivitelezést kerítés sablon webáruházunkkal!

Kerítés sablon webáruházunkkal megkönnyítheti az alapanyag beszerzést a kerítés építéshez. Ismerkedjen meg kényelmesen kedvező megoldásainkkal!

Sokan szeretnék kihasználni a jó időt ahhoz, hogy új kerítést építsenek, amely megbízhatóbb és esztétikailag is kifogástalanabb, mint a korábbi. Többféle lehetőség is elérhető a vevők számára ezen a területen, egyesek mégis a már ismert utat választanák, mégpedig a különböző alapanyagokat megkövető kivitelezési formát.

Térburkoló sablonok mintázáshoz és öntéshez

Térburkoló sablonok mintázáshoz és öntéshez

A térburkoló sablonokkal térkő elemeket és térburkolat mintákat is elő lehet állítani házilag. A művelet gazdaságos és egyben szórakoztató is.

A tavaszi hétvégéken el lehet tölteni a szabad órákat kirándulással, kertészkedéssel vagy az udvar csinosítgatásával is. Ilyenkorra jó időzíteni a burkolást, ha az időjárás is partner benne.

Akciós kerítéssablonok beton elemek öntéséhez

Akciós kerítéssablonok beton elemek öntéséhez

Még tart a kerítéssablon akció, ne maradjon le arról, hogy kisebb költséggel készüljön el az új kerítése! A betonban nem fog csalódni.

A fából készült kerítéssel rendszeresen törődni kell, hogy ne keltsen elhanyagolt benyomást. A fém változatra ugyanez igaz és ráadásul még az ára is magasabb lehet a megfizethetőnél. A beton ellenben olyan alapanyag, ami formailag rengeteg lehetőséget rejt magában és még tartós is.

Keressen beton sablon gyártót kis munkához!

Keressen beton sablon gyártót kis munkához!

A beton sablon a kis munkánkkal kapcsolatban kifejezetten praktikus megoldást nyújt. Keresse a gyártót, ahol megbízható megoldásokkal találkozhat!

Bizonyos kerítésépítéssel, egyéb kültéri munkával kapcsolatban kiderülhet az, hogy jóval kevesebb elemre van szükség. Ilyenkor sokan úgy érzik, hogy hátrányba kerültek, ugyanis nem mindenhol van arra lehetőség, hogy kis mennyiséget vásároljanak az alapanyagokból.

gipszkiöntő sablon

Gipszkiöntő sablonnal otthon készülhet a fal, plafon dísze

A gipszkiöntő sablonjainkból megalkothatja az otthona saját készítésű stukkó díszeit. A díszeken spórolhat, miközben egy kreatív hobbinak is hódolhat.

A stukkó klasszikus díszítőelem, ami az épületdíszítés egyik, régóta használatban lévő eszköze. A stukkó a barokk stílus jellegzetes díszítőeleme, de ma is előszeretettel alkalmazzák, elsősorban belső terek dekorálására.

Betonkerítés sablon, amellyel elkerülheti a pazarlást

Betonkerítés sablon, amellyel elkerülheti a pazarlást

Betonkerítést szeretne, azonban a kivitelezésnél ragaszkodik a költséghatékonysághoz? Ajánljuk figyelmébe sablonjaink kínálatát!

Falburkoló sablon, amellyel szárnyalhat a fantázia

Falburkoló sablon, amellyel szárnyalhat a fantázia

Szeretne esztétikai felújítást otthonában, és megvalósítaná egyedi elképzeléseit? Ajánljuk figyelmébe a falburkoló sablonokat, amelyek ehhez tökéletesek!

Egyeseknek fontos lenne, hogy otthonuk felújítása megtörténjen. Ennek elsősorban esztétikai okai lehetnek, hiszen a jelenlegi állapotok miatt kifejezetten nyomasztó az ingatlanban élni. Szeretnék korszerűsíteni, szebbé tenni a környezetet azért, hogy jó érzés legyen nap, mint nap hazatérni, így pedig az ember közérzete is sokkal jobb lehet.

Balluszter sablonokkal könnyebb tervezni

Balluszter sablonokkal könnyebb tervezni

Szeretne pazarlásmentesen úgy korlátot? Ajánljuk figyelmébe a balluszter sablonokat, amelyekkel sokkal könnyebb lesz terveznie az alapanyagoknál.

Manapság már egy kisebb felújításkor, átalakításkor is nagyon fontos sokaknak, hogy pontosan olyan mennyiség álljon rendelkezésre az alapanyagokból, mint amennyi felhasználásra fog kerülni. Erre elsősorban a növekvő árak miatt van szükség, hiszen az építőipar területén is igen látványos drágulást lehet tapasztalni.

A kerítés sablon webáruházunkban megtalálja az új kerítés eszközeit

A kerítés sablon webáruházunkban megtalálja az új kerítés eszközeit

A kerítés sablon webáruházunkból az új kerítés alapját be tudja szerezni. Akár egy sablonból elkészülhet a kerítése.

Hazánkban a kerítés megszokott elem, ami általában nem díszítő funkciót tölt be, mint például a nyugati otthonok többségének esetében. A szokások azt diktálják, hogy olyan kerítéseket emeljünk, amiket biztonságosnak érzünk. A kerítés funkciója hagyományos a birtokhatárok kijelölése, valamint az illetéktelenek távol tartása. Ennek alapján készül a legtöbb telekhatároló elem is.

Új burkolat térburkoló sablonokkal lépésről-lépésre

Új burkolat térburkoló sablonokkal lépésről-lépésre

A térburkolás minden lépését kivitelezheti, ha térburkoló sablont használ kész térkövek helyett. A lépések helyes alkalmazásával új térburkolat születik.

Térkővel burkolni divatos és drága dolog is, aminek még a munkadíját is meg kell fizetni. Az egyedi térburkolatról nem kell lemondania akkor sem, ha nem szeretne rá sokat költeni. Sablonokkal annyi burkoló elemet önthet ki, amennyit csak szeretne és olyan burkolatot  készíthet, amilyet tervezett.

kerítéssablon akció, kerítéssablon ötletek

Kerítéssablon akció beton kerítésekhez

Egy stílusos kerítéssablon, némi beton és kis idő kell az új kerítéshez. Határolja a telkét saját készítésű beton kerítéssel! Éljen a kerítéssablon akcióval!

Kerítéspanel sablon

Öntse, ne vegye: kerítéspanel sablonnal készül az új kerítés

Tartós, gyorsan elkészül és még szép is az új kerítés, ha kerítéspanel sablont használ hozzá. Formálja az új kerítést a saját kertjéhez és ingatlanához!

Megelégelte, hogy a szomszédok a tanúi mindennek, amit a saját kertjében csinál? Szeretne végre egy kis privát szférát, hogy nyugodtan tudjon kikapcsolódni munka után, hétvégén, szép időben? A kerítés az, ami hiányzik a kert határáról. 

Falburkoló sablonok

Újítsa meg a falait falburkoló sablonok segítségével!

Egy kis felújítást tervez? A falburkoló sablonokkal a kisebb lélegzetű, de látványos eredménnyel járó felújítás kivitelezhető.

A falak egyhangú fehérségét szeretné megtörni valamilyen dekorációs megoldással? Egy kis ráncfelvarrást akar elvégezni az ingatlana belső terein? Egy felújítás, főleg mostanában nem olcsó vállalkozás. Az építőanyag, a szakemberek tudása, a felszerelés és a munkaidő is borsos árba kerülhet a megbízónak. Egy szobafestés is több száz ezer forintos tétel lehet. Van azonban más megoldás is a szobák és a falak külsejének megújítására.

Kerítéssablon akció: építsen új kerítést kedvezőbb áron!

A kerítéssablon akció lehetőséget biztosít arra, hogy alacsonyabb költségkeretből is biztonságos, tartós, esztétikus, sőt, különleges kerítéssel övezhesse otthonát!

Kerítés és kerítés között óriási is lehet a különbség: míg az egyik gyakorlatilag csak jelzésértékű, azaz mindössze a telekhatárt mutatja, addig a másik akár erőssé is alakíthatja a házunkat, és e két kategória között számtalan lehetőség akad, ami az ízlésünket is kielégíti, de a pénztárcánkat sem terheli meg túlságosan. Érdemes azonban olyan kerítést építtetni az otthonunk köré, amely nem csak elválasztja a kintet a benttől, de biztonságot is nyújt, és emellett esztétikus is.

Térburkoló sablonok

Burkoljon saját térburkoló sablonokkal!

Szép, új és olcsó burkolatot álmodott meg a kertbe? Készítse el saját kezűleg, térburkoló sablonok használatával és költsön rá kevesebbet!

A térkövekből teljes vagy részleges burkolatot is meg lehet valósítani. Készülhet az egész udvarra térkő borítás vagy csak egy kis szegély a gyep, a virágágyás köré, kocsibeálló vagy pedig kerti tipegő, ami óvja a növényeket attól, hogy átgázoljanak rajtuk. A térkövek tagadhatatlanul a legnépszerűbb kültéri burkolatok közé tartoznak. A kedveltségük oka színes, változatos megjelenésük, amiből gyönyörű burkolatokat lehet létrehozni. Egyszínű szürke, mediterrán, meleg színek, többféle árnyalat áll rendelkezésre, csak meg kell álmodni a burkolatot, ami a házhoz, a kerthez és a tulajdonos ízléséhez is illik.

térkő sablonok

Térkő sablonok: ha nem szeretne nagy mennyiséget rendelni

Térkő sablonok, amelyek sokkal kényelmesebb megoldást kínálnak az elemek előállításához. Felejtse el a nagy mennyiség rendelését, keressen bennünket!

Ha térkő vásárlásról van szó, sokaknak nem igazán van szükségük jelentős mennyiségre az alapanyagokból, viszont több kereskedéstől csak úgy érné meg beszerezni, ha az ember nagyobb tételben rendelne. Ez nem túl ideális, hiszen vannak olyanok, akiknek nincs is lehetőségük a nagy mennyiség tárolására. Egyesek nem szívesen mondanának le arról, hogy térkő felhasználásával tegyék rendbe környezetüket, mindenképp költséghatékony, az elvárásaiknak pontosan megfelelő alternatívát keresnek. Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, és ennek alapján szívesen fogadna tanácsot, ajánljuk figyelmébe a térkő sablonokat!

Kerítéssablon akció

Kerítéssablon akció: éljen a lehetőséggel!

Kerítéssablon akció, amit nem érdemes kihagyni. Szeretné rendbe tenni a környezetét, és még spórolna is? Ragadja meg a kedvező vásárlási lehetőséget!

Sokan szeretnék rendbe tenni a környezetüket, ugyanis a jelenlegi állapot igen lehangoló. Sor kerülhet többek között a kerítés rendbetételére is, ugyanis ez nagy hatással van az összképre. Manapság ezzel kapcsolatban keresett megoldásnak számítanak a kerítéssablonok, ugyanis jóval költséghatékonyabb megoldást kínálnak az embereknek, mint a kész elemek. A sablonok alkalmazásával nagyobb mennyiség is előállítható az elemekből úgy, hogy ez nem terheli meg anyagilag az embert. Egyeseknek lényeges, hogy magukhoz a kerítéssablonokhoz is korrekt áron jussanak hozzá, így további kedvezményeket vehetnek igénybe, amik kímélik a pénztárcát. Amennyiben Ön is keresi még a vonzó ajánlatot, ismerkedjen meg kerítéssablon akciónkkal!

Térkő sablonok

Térkő sablonok változatos kínálatban!

Térkő sablonok változatos kínálatban. Ha a költséghatékonyabb opciót választaná, ránk maximálisan számíthat, ismerkedjen meg termékeinkkel!

A térkő sablonok igen keresett megoldásnak számítanak az autóbeállók, kerti utak elkészítésével kapcsolatban. Elsősorban a költséghatékonyságuknak köszönhetik a népszerűségüket, általuk jóval olcsóbban ki lehet hozni az adott projektet. Az érdeklődők között vannak olyanok, akik az üzletek kínálatával igen elégedetlenek, ugyanis nagyon szűk a választék a térkő sablonokkal kapcsolatban. Amennyiben Ön is a költséghatékony opció mellett tenné le a voksát, azonban még keresi a megfelelő típust, ne kutasson tovább, ismerkedjen meg a kínálatunkkal!

térburkoló sablonok

Térburkoló sablonok: kerti út és autóbeálló egyszerűen, házilag!

térburkoló sablonok segítségével egyszerűen és gyorsan kivitelezhető a kerti utak, a kocsibeálló, vagy épp a terasz is!

A kert nem csupán az otthonunkat körülvevő terület, de részben az életterünk is, hiszen tavasztól őszig rengeteg időt töltünk a szabadban. Éppen ezért fontos, hogy használható és esztétikus környezetet alakítsunk ki, amelyben jól érezhetjük magunkat: a növények és a pázsit mellett szükség van teraszra, illetve a kert egyes részeit összekötő utakra is. Ezek burkolataként napjainkban a legtöbben a térkövezést választják, azonban ennek lerakása szakértelmet kíván, ráadásul az áruk is meglehetősen magas, de szerencsére akad alternatíva is, méghozzá nem is egy, így mindenki a saját ízlésének és pénztárcájának megfelelőt választhat. Az egyik leginkább költséghatékony lehetőséget azonban a térburkoló sablonok jelentik, amelyek által mi magunk készíthetjük el a burkolatokat, tehát semmi egyébre nincs szükség, mint betonra, valamint némi kézügyességre.

Falburkoló sablonok esztétikai felújításhoz!

Falburkoló sablonok esztétikai felújításhoz!

Falburkoló sablonokkal a nyaralónak is új arcot adhat! Egy kis felújítással a megunt szobákba is friss külső költözik be!

A nyaralót már előkészítette az idei szezonra, de úgy érzi, hogy valami még hiányzik? Egy kis díszítéssel a régi épület új külsőt kap és olcsón tudja elszámolni az átalakítást is. A falburkoló sablonok használata egy olyan lehetőség, ami gyors, de annál látványosabb eredményekkel jár a nyaraló felújításában is. Ha az ingatlan egyébként jó állapotban van és csak egy kis esztétikai felújítást szeretne elvégezni, akkor festés helyett ki tudja próbálni a falburkoló sablonokat is.

Járólap sablonok sokféle mintával és formában!

Új járólap sablonokkal a kertnek is új külsőt adhat! Pár változtatás is elég ahhoz, hogy a kert színesebb legyen!

A kerti ösvények, tipegők több funkcióval is rendelkeznek. Az egyik funkciójuk az, hogy közlekedőt képeznek a növények között és megóvják a gyepet, a virágágyást a durva letaposástól. Másrészt a kerti ösvények megtörik a zöld részek egyhangúságát is és a használatukkal dekoratívabb lesz a kert maga.

Térburkoló sablonok, olcsóbb kivitelezés!

Térburkoló sablonnal az új burkolat kisebb költségekkel készül el. A térkövezés otthon is kivitelezhető, akár szakember nélkül.

A térburkoláshoz nem kell drága térköveket vásárolnia, csak az alapanyag és a forma az, amire szüksége lesz a kiöntéshez. A térburkoló elemek megtervezése és elkészítése lehet egy közös, hétvégi, családi program is, így gyorsabban elkészülnek a térkövezéshez szükséges elemek. A kész elemeket már csak a helyükre kell rakni és a megújult kertben, udvarban azonnal lehet gyönyörködni is.

Kerítéssablon akció! Ne hagyja ki ezt a kiváló alkalmat!

A kerítéssablon akcióban most több terméket is kedvezményes áron tud megvásárolni. A tavaszi kerti felújításokhoz most érdemes bevásárolni!

Az aktuális akciók közé tartozik a teknősbéka sablon! Ez a sablon a kerítéssablon akcióban most nagyon kedvező áron megvásárolható. Használja ki a kerítéssablon akciónkat és építsen a kertbe vagy az udvarra saját kezűleg kiöntött kerítéselemekből álló kerítést vagy kerti tipegőt! Egy betonból készült teknősbéka figura helyet kaphat a virágágyásban vagy a kerti ösvény mellé is teheti és máris egyedibb lesz a kert. A dekoratív szobrok a zöld bokrok és a virágok között mesésen mutatnak és a sablonok segítségével könnyen elkészíthetőek. Egyetlen sablonnal tetszőleges számban állíthat elő betonból készült teknősbékákat. Nem kell mást tennie, csak figyelni a kerítéssablon akciónkra! A teknősbéka sablonok most 3000 forintos darabáron elérhetőek az áruházunk kínálatában.

Kerítésoszlop sablonnal garantált a precíz végeredmény!

Kerítésoszlop sablonnal nem okozhat kihívást precíz végeredményt biztosítani. Tapasztalja meg a sablonok előnyeit, szerezze be a munkához!

A kerítésépítésnél sokak számára az esztétikai tényezők is fontosak, hiszen csak igényes, precízen kivitelezett szerkezetekkel lehet szép környezetet biztosítani. Sajnos előfordulhat, hogy például nem egyforma elemek, kerítésoszlopok állnak rendelkezésre, így pedig nagyon nehéz az elképzeléseknek megfelelő végeredményről gondoskodni. Egyesek nem bízzák a véletlenre a munkálatokat, ezért olyan alternatívát keresnek, amivel megakadályozható az, hogy a felhasználni kívánt oszlopok különbözzenek egymástól. Amennyiben ez Önnek is lényeges szempont, ajánljuk figyelmébe a kerítésoszlop sablonokat!

Kerítéspanel sablonnal elfelejtheti a betonkerítés egyhangúságát!

Kerítéspanel sablonok a különleges, látványos összkép megteremtéséhez. Felejtse el a beton egyhangú látványát, termékeink ideális opciót biztosítanak!

A beton népszerű alapanyag a kerítésépítéssel kapcsolatban, azonban kinézetével nem mindenki elégedett. Egyesek esztétikai szempontok miatt inkább mellőznék ezt az opciót, ugyanis a beton hiába rendelkezik számos pozitív tulajdonsággal, igencsak egyhangú látványt nyújt, ez pedig hatással lehet az összképre is. Amennyiben Önnek is esztétikai szempontból vannak problémái a betonnal, ajánljuk figyelmébe a kerítéspanel sablonokat, amelyekkel egy csapásra orvosolhatja ezt a hiányosságot!

Falburkoló sablonokkal búcsút mondhat az unalmas falaknak

A falburkoló sablonok használatával a belső tereknek a burkolása egyedi módon történik. Alakítsa saját ízlése szerint a falak dekorációját!

A falakra nemcsak festék vagy tapéta kerülhet, a falburkolat is divatos megoldás. A falburkolat egy olyan dekor elem, amit a falakra egyszerűen fel lehet rögzíteni. Ha nem tetszik az egyszerű, vakolt falfelület, nagyon könnyen tud rajta változtatni. A falburkoló sablonok használata egy kreatív csináld magad projekt és egy költséghatékony lakásfelújítás is lehet egyszerre. A falburkoló sablonok használata annyira könnyű és nélkülöz minden nehézséget, hogy akár egyedül is neki lehet fogni.

Kerítéssablon akció: most érdemes új kerítést építeni!

Kerítéssablon akciónk által most kedvezőbb áron építhet új kerítést otthona köré!

Egy ideje már gondolkodik egy új kerítés építésén, de eddig elriasztották a magas költségek? Szeretne olyan megoldást találni, amely nem csupán biztonságos, tartós és strapabíró, de esztétikus, sőt, különleges is? Nem szeretne a karbantartással sokat vesződni? A beton tökéletes választás, hiszen hosszú évtizedekig képes ellátni a feladatát, ellenáll az időjárás viszontagságainak, ráadásul kifejezetten olcsó is. Tudjuk, hogy erre a lelki szemei előtt egy ipartelep rémlett fel, és már zárná is be az oldalt, ám azt javasoljuk, ne siessen még, hiszen létezik betonkerítésből kifejezetten esztétikus változat is, amely a beton összes kedvező tulajdonságát egyesíti magában! A kerítéssablonok segítségével olyan kerítése lehet, amely minden, fentebb felsorolt elvárást könnyedén teljesít, és a kerítés megépítése után akár még értékesíthető is, avagy egy új vállalkozás alapja lehet!

Lábazat burkoló kültérre vagy beltérre!

Lábazat burkolókkal egyedi ingatlan, karakteresebb belső terek alakíthatók ki. A lábazati burkolattal több helyen is találkozhatunk. Első sorban az épületek alsó részének burkolására használják annak érdekében, hogy óvja az ingatlant a környezeti hatásoktól, de emellett díszítő funkcióval is rendelkezik. A dekoratív lábazat burkoló éppen ezért a belső terekben is felbukkanhat, mint faldísz. A kerítések lábazatáról szintén vissza köszönhetnek a burkolatok.

Fa mintás beton sablon: válassza a könnyebb megoldást!

Fa mintás beton sablon, praktikus megoldás a fa alapanyag helyett, minőségi alternatívák, kedvező feltételekkel, válassza a könnyebb utat!

Kerítés fedkő műanyag sablon egyszerű és díszített változatban

A kerítés fedkő műanyag sablon használatával felteheti a koronát a kerítésre! A kerítés építés ma már nagyon egyszerű folyamat is lehet, csak meg kell találni hozzá a megfelelő technológiát, amivel a tervekhez igazodó kerítés épül. A hagyományos, fából készült kerítések felhúzása egy kicsit hosszadalmas lehet, mert szinte kerítés lécről kerítés lécre történik. Van másféle alapanyag is, amiből készülhet egy kerítés, ez pedig a beton. A beton kerítéshez nincs szükség másra, csak a betonra és azokra a kerítés sablonokra, amikből ki lehet önteni a kerítés egyes elemeit. A kerítés fedkő műanyag sablon is kell ahhoz, hogy egy kerítés teljes legyen.

Kerítéspanel sablon, műkő, cement:kész az új kerítés!

A kerítéspanel sablon a paneles kerítés elkészítésének egyik fontos eszköze. A sablon adja a kerítés formáját, amit panelenként lehet elkészíteni egy-egy sablon felhasználásával. Azoknak, akik teljesen egyedi kerítést képzeltek el, nem ez a megoldás az ideális, hiszen sablonról van szó, tehát készülhet belőle több ugyanolyan modell, amiből több, ugyanolyan kerítést húznak fel.

Kerítés sablonokkal felgyorsítható a kerítésépítés!

Kerítés sablonok, hatékony, gyors megoldás a kerítésépítéshez, minőségi szolgáltatás, könnyítse meg a munkálatokat praktikus opcióval!

Legyen szó építkezésről vagy komplett felújításról, ha a munkálatok során szükség van kerítés építésre is, sokan ódzkodnak ettől a feladattól, mert túl hosszadalmasnak és fárasztónak gondolják. Az igazság az, hogy manapság már több olyan opció is létezik a kerítések kivitelezésével kapcsolatban, amikkel sokkal kényelmesebb és gyorsabb az új elemek telepítése. Amennyiben Ön is szeretné leegyszerűsíteni a munkálatokat, és igényes végeredményre vágyik, ajánljuk figyelmébe a kerítés sablonokat!

Térburkoló sablonokkal készül a kerti tipegő!

A térburkoló sablonok vagy más néven beton öntőformák használatával a térkövezéshez gazdag formavilág áll rendelkezésre. A térkő sablonok használata egyszerű és mindig látványos eredménnyel jár. Egy kis ügyességgel és a megfelelő eszközökkel felszerelkezve, akár saját kezűleg is készíthet bárki hangulatos kerti ösvényt, dekoratív kocsibeállót vagy egyedi virágágyás szegélyt. Ha nem szeretne drágán térkövezést rendelni vagy csak egy kis területen szeretné kipróbálni a saját kézügyességét, fogjon hozzá a sablonok használatához!

A betonelemes kerítésekhez is rendelhet sablont!

A betonelemes kerítésben minden tulajdonság megvan, amitől egy kerítés igazán sokoldalú lesz. A kerítéseket általában úgy képzeljük el, hogy azok vékony, festett fa lécekből állnak, amik a telek határa mentén sorakoznak. A hagyományostól eltérő alapanyagokból és technológiával készült kerítéseket is lehet már készíttetni, például betonból is. A betonelemes kerítés fő erőssége maga az alapanyaga vagyis a beton. A betonról köztudott, hogy rendkívül masszív és strapabíró, éppen ezért az építőiparban előszeretettel használják is. Az építkezések, felújítások alkalmával az alapozáshoz, támfalakhoz, oszlopokhoz is betont választanak, ami megbízhatóan tartja a súlyt és ellenáll a mechanikai hatásoknak, az idő vasfogának is.

Betonkerítéssel csak jól járhat!

Betonkerítés, időtálló, biztonságos megoldás, gyors, rugalmas gyártás, forduljon bizalommal vállalkozásunkhoz!

Ha kerítés építésről van szó, manapság rengeteg megoldás közül válogathatnak az ügyfelek. Ahány ember, annyiféle elképzelés, elvárás merülhet fel ilyenkor. Egyesek mindenképp olyan opciót keresnek, ami időtálló, ugyanakkor utólagos gondozást nem igényel, és viszonylag gyorsan kivitelezhető. Amennyiben Önnek is hasonlóak az igényei, és tanácsra lenne szüksége, ajánljuk figyelmébe a betonkerítés építését!

Elemes betonkerítés: egyszerű, gyors, biztonságos!

Elemes betonkerítés többféle mintával és méretben, kiváló minőségben és kedvező áron - ha szeretné gyorsan megépíteni új kerítését!

Az elemes betonkerítés már régóta létező megoldás a különböző területek körbekerítésére, ám a korábbi változatokra a meglehetősen elnagyolt kialakítás volt a jellemző, így ugyan biztonság tekintetében megfeleltek az elvárásoknak, esztétikusnak azonban korántsem voltak mondhatóak. Emiatt főleg ipartelepek környékén lehetett velük találkozni, és mind a mai napig láthatjuk is őket, ami bizonyíték a kiemelkedő tartósságukra.

Falburkoló sablonok: esztétikus burkolat házilag is!

A burkolatok meglehetősen drágák, ami a különleges anyagoknak és eljárásoknak "köszönhető", ám, mivel sokféle létezik belőlük, akadnak olyanok is, amelyekkel rengeteget lehet megspórolni egy építkezés, illetve felújítás során. A kültéri díszburkolatok elkészítéséhez például nem szükséges különleges tudás, hosszú évek tapasztalata, vagy akár drága berendezések, csupán alapanyag és falburkoló sablonok.

Vállalkozásunk épületszobrászathoz, kerítésépítéshez és térburkoláshoz szükséges beton és gipsz díszítő elemek sablonjainak kivitelezésével és forgalmazásával foglalkozik.

 

Szabó István Egyéni vállalkozó

Adószám: 66740580-2-27
Nyilvántartási szám: 38404896
Számlaszám: HU1202 3101-0164 2790-0010 0004
SWIFT: UBRTHUHB

 

Elérhetőségek

2481 Velence, Tópart utca 2.

+36-20-3992-407

+36-20-9470-607

szabosablon@gmail.com

H - P: 7:00 - 15:00

Helyszíni vásárlás csak előzetes telefonos egyeztetés alapján.