Új burkolat térburkoló sablonokkal lépésről-lépésre

Új burkolat térburkoló sablonokkal lépésről-lépésre

A térburkolás minden lépését kivitelezheti, ha térburkoló sablont használ kész térkövek helyett. A lépések helyes alkalmazásával új térburkolat születik.

Térkővel burkolni divatos és drága dolog is, aminek még a munkadíját is meg kell fizetni. Az egyedi térburkolatról nem kell lemondania akkor sem, ha nem szeretne rá sokat költeni. Sablonokkal annyi burkoló elemet önthet ki, amennyit csak szeretne és olyan burkolatot  készíthet, amilyet tervezett.

A sablonokkal méretben, formában is többféle elem készülhet, a kisebb és a nagyobb járófelülettel rendelkező, szabályos és szabálytalan formába önthető térkő egyaránt. A cementkötésű anyagokkal megtölthető formákból a száradási időt követően egyszerűen kivehető a kész beton térkő.

Adjon alapot a burkolatnak!

Mielőtt nekikezdené a kész beton köveket egymás mellé sorakoztatni, ne feledkezzen meg az alap előkészítéséről! Ha ez elmarad, akkor szembesülni fog azzal, hogy a burkolat egyenetlenné válik, hullámosodik és hamarosan javítani kell majd. A burkolatnak szegélyt is ajánlott adni, mert ez tartja stabilan a köveket, nem engedi azokat szétcsúszni az őket érő terhelés hatására. Az alap mélysége a kövek vastagságától függ, de figyelembe kell venni azt is, hogy milyen igénybevételnek fogják kitenni a burkolatot. Az alapot le kell szórni murvával, arra a sóder réteg kerül, arra pedig a térkövek.

A köveket könnyedén lehet színezni is. A szürke beton egyhangúságát különösen akkor érdemes színekkel frissíteni, ha nagyobb felületen készül a burkolat. Több árnyalattal egyedi formákat, díszítősorokat, mintákat is készíthet az ügyes kezű hobbi burkoló.

A műanyag sablonok gazdag választékban állnak a rendelkezésére azoknak, akik burkolást terveznek. Alakítsa a kertet, az udvart, a telket olyanra, milyennek megálmodta, de anélkül, hogy óriási költségekkel járna a burkolás! A térburkoláshoz szükséges sablonokat meg tudja vásárolni tőlünk, kedvező darabáron. Kérjen a kollégáinktól tájékoztatást, ha szüksége van információra a termékeinkről vagy a szolgáltatásainkról!


Nyomtatás   E-mail

Vállalkozásunk épületszobrászathoz, kerítésépítéshez és térburkoláshoz szükséges beton és gipsz díszítő elemek sablonjainak kivitelezésével és forgalmazásával foglalkozik.

 

Szabó István Egyéni vállalkozó

Adószám: 66740580-2-27
Nyilvántartási szám: 38404896
Számlaszám: HU1202 3101-0164 2790-0010 0004
SWIFT: UBRTHUHB

 

Elérhetőségek

2481 Velence, Tópart utca 2.

+36-20-3992-407

+36-20-9470-607

szabosablon@gmail.com

H - P: 7:00 - 15:00

Helyszíni vásárlás csak előzetes telefonos egyeztetés alapján.